Ergonomie workshops

Wat is het?

Lightbulb biedt verschillende ergonomie workshops aan voor je lichaam. Tijdens deze workshops ontdek je hoe je het best omspringt met je lichaam om een lang en gezond leven te leiden. De workshops vinden plaats in kleine groepjes. Zo leer je beter!

Voor wie?

De ergonomie workshops van Lightbulb zijn geschikt voor volwassenen met traumaletsels, nek- en rugklachten of andere lichamelijke klachten. Ook mama’s met pasgeboren baby’s kunnen bij ons terecht voor een leerrijke workshop!

Ergo Aware

Tijdens de workshops ‘Ergo Aware’ van Lightbulb krijg je advies en oefeningen om preventief te werken op rug-, nek- en andere pijnklachten.

Ergo Aware voor jonge moeders

Ben je een kersverse mama en wil je tips om je lichaam terug fit en energiek te maken? Volg de workshop Ergo Aware bij Lightbulb!

Rug en Nek

De ‘rug en nek’ workshop – gegeven door Bert Peters van Bhalu Yoga – is bedoeld om je lichaam soepel te houden. Ontdek de geheimen van stretchen om je houding te verbeteren en rugpijn te verlichten.

Lightbulb - Ergonomie workshops

Lightbulb biedt diverse workshops over ergonomie. Daarin leer je hoe je best omspringt met je lichaam om een lang, gezond leven te leiden. Schrijf je nu in!

Wij helpen je graag met

Wobbelen

Wobbelen is een leuke work-out voor kids, volwassenen en bedrijven waarbij je met een wobbel of balansbord op een speelse manier je lichaamsbewustzijn, concentratie, spierkracht en motoriek leert stimuleren. Pret verzekerd. Ook leuk als teambuilding!

Ergo

Heb je moeite met het uitvoeren van dagelijkse handelingen vanwege een fysieke of mentale beperking? Als ergotherapeut help ik je om zo zelfstandig mogelijk te functioneren in het dagelijkse leven met advies en coaching op maat.

Psychomotoriek

Verloopt de motorische en zintuiglijke ontwikkeling van je kind stroef, bijvoorbeeld door leerstoornissen, faalangst, lage concentratie of een laag zelfbeeld? Lightbulb biedt psychomotorische therapie op maat om de ontwikkeling en beweging van je kind te stimuleren.

Bachbloesem

Nemen je emoties vaak de bovenhand, waardoor je moeilijk kan functioneren, werken en/of slapen? Kamp je met gevoelens van kwaadheid of angst? Dankzij bachbloesem therapie word je je emoties weer de baas!

Vragen of interesse?

Stel hieronder je vraag, ik neem zo snel mogelijk contact met je op.