Workshops voor lichaam & geest

Wat is het?

Lightbulb biedt verschillende workshops voor lichaam & geest aan. Tijdens deze workshops ontdek je hoe je het best omspringt met je lichaam om een lang en gezond leven te leiden. De workshops vinden plaats in kleine groepjes of online. Zo leer je beter!

Voor wie?

De workshops voor lichaam & geest van Lightbulb zijn geschikt voor volwassenen met vermoeidheid, angsten, nek- en rugklachten of andere lichamelijke klachten. Ook mama’s die 1001 taken hebben, kunnen bij ons terecht voor een leerrijke workshop!

Lightbulb

Ergo Aware

Tijdens de workshops ‘Ergo Aware’ van Lightbulb krijg je advies en oefeningen om preventief te werken op rug-, nek- en andere pijnklachten.

2

Begin NU met U

Ben je vaak moe, heb je vaak stress, wil je een leven in balans? Volg de 21 dagen online Challenge “Begin NU met U”

Lightbulb

Talks & Bites

De ‘Talk & Bites’ workshop –  leert je rust te nemen in tijden van drukte en overprikkeling. Tijdens deze workshop leer je verschillende methodes die je rust kunnen brengen in de dagelijkse drukte van werk, gezin en vrije tijd

E50DC24F-68FA-43AB-A909-9E52E39185A9

Lightbulb biedt diverse workshops over lichaam en geest. Daarin leer je hoe je best omspringt met je lichaam om een lang, gezond leven te leiden. Schrijf je nu in!

Wij helpen je graag met

Wobbelen

Wobbelen is een leuke work-out voor kids, volwassenen en bedrijven waarbij je met een wobbel of balansbord op een speelse manier je lichaamsbewustzijn, concentratie, spierkracht en motoriek leert stimuleren. Pret verzekerd. Ook leuk als teambuilding!

Ergo

Heb je moeite met het uitvoeren van dagelijkse handelingen vanwege een fysieke of mentale beperking? Als ergotherapeut help ik je om zo zelfstandig mogelijk te functioneren in het dagelijkse leven met advies en coaching op maat.

Psychomotoriek

Verloopt de motorische en zintuiglijke ontwikkeling van je kind stroef, bijvoorbeeld door leerstoornissen, faalangst, lage concentratie of een laag zelfbeeld? Lightbulb biedt psychomotorische therapie op maat om de ontwikkeling en beweging van je kind te stimuleren.

Bachbloesem

Nemen je emoties vaak de bovenhand, waardoor je moeilijk kan functioneren, werken en/of slapen? Kamp je met gevoelens van kwaadheid of angst? Dankzij bachbloesem therapie word je je emoties weer de baas!

Vragen of interesse?

Stel hieronder je vraag, ik neem zo snel mogelijk contact met je op.