Bachbloesem therapie

Wat is het?

Bachbloemen zijn extracten van bloemen en bloesems van struiken en bomen. Er zijn 38 remedies ontwikkeld op basis van bachbloemen die ons bewuster maken van een specifieke gemoedstoestand wanneer we uit evenwicht zijn.

Het innemen van de remedies helpt je omgaan met concentratieproblemen en met gevoelens zoals kwaadheid en angsten. Je wordt je bewuster van je acties in het leven. De bachremedies hebben een eenvoudige werking en zijn totaal onschadelijk.

Voor wie?

Bachbloesem therapie is geschikt voor kinderen en volwassenen die voelen dat hun emoties de bovenhand nemen, waardoor ze moeilijk kunnen functioneren tijdens het werk en hobby’s en ook moeilijk kunnen slapen. Ze voelen zich lastig, angstig en niet goed in hun vel.

Je neemt de Bachbloemen bijvoorbeeld in wanneer je angst hebt om je geliefde te verliezen of het ergste vreest wanneer je kleinkind alleen naar school fietst. Ze nemen de emoties niet weg, maar zorgen ervoor dat je emoties je leven niet gaan bepalen en de overhand nemen.

Lightbulb

“Bachbloemen zorgen ervoor dat ik niet verblind geraak door mijn emoties en ze creëren ruimte om een uitweg uit deze emoties te vinden.”

– Jan

Praktisch

Interesse in onze bachbloesem therapie? Boek een één-op-één afspraak in onze praktijk. Een bachbloesem consult duurt max. 1u  Boek hier je consult.