Ergo bij Lightbulb

Wat is het?

Als ergotherapeut help en adviseer ik mensen die beperkingen ondervinden bij dagelijkse handelingen. Je kunt steeds bij me terecht voor één-op-één ergotherapie. Verder organiseer ik ook ‘ergo’ workshops in kleine groepen. Van harte welkom!

Voor wie?

De ergotherapeuthische sessies en ergo workshops van Lightbulb zijn geschikt voor volwassenen met een beperking, parkinson en/of fijn-motorische problemen. Verder help ik ook kinderen met schrijfproblematiek, concentratieproblemen en sensorische integratie.

Lightbulb - Ergotherapie

Ergotherapie

Heb je moeite met dagelijkse handelingen vanwege een fysieke of mentale beperking? Als ergotherapeut help ik je met advies en coaching op maat zodat je zo zelfstandig mogelijk kan functioneren in het dagelijkse leven.

Lightbulb - Ergo workshops

Ergo workshops

Lightbulb geeft verschillende workshops over ergonomie voor je lichaam. Tijdens deze ergo workshops leer je hoe je het best met je lichaam omgaat zodat je een lang en gezond leven kan leiden!

Lightbulb - Ergo 2

“Je therapie is altijd zo creatief! Elke keer neem je weer iets nieuws mee om mijn man zijn geheugen en fijne motoriek te trainen.”

Wij helpen je graag met

Wobbelen

Wobbelen is een leuke work-out voor kids, volwassenen en bedrijven waarbij je met een wobbel of balansbord op een speelse manier je lichaamsbewustzijn, concentratie, spierkracht en motoriek leert stimuleren. Pret verzekerd. Ook leuk als teambuilding!

Ergo

Heb je moeite met het uitvoeren van dagelijkse handelingen vanwege een fysieke of mentale beperking? Als ergotherapeut help ik je om zo zelfstandig mogelijk te functioneren in het dagelijkse leven met advies en coaching op maat.

Psychomotoriek

Verloopt de motorische en zintuiglijke ontwikkeling van je kind stroef, bijvoorbeeld door leerstoornissen, faalangst, lage concentratie of een laag zelfbeeld? Lightbulb biedt psychomotorische therapie op maat om de ontwikkeling en beweging van je kind te stimuleren.

Bachbloesem

Nemen je emoties vaak de bovenhand, waardoor je moeilijk kan functioneren, werken en/of slapen? Kamp je met gevoelens van kwaadheid of angst? Dankzij bachbloesem therapie word je je emoties weer de baas!

Vragen of interesse?

Stel hieronder je vraag, ik neem zo snel mogelijk contact met je op.