Meditatie  avond 🧘‍♀️. 

Wat is het?

Onze meditatie avond is een gelegenheid waar mensen samenkomen om te mediteren.

De avond kan bestaan uit verschillende meditatietechnieken zoals mindfulness, ademhalingsoefeningen, visualisaties, mantra‘s of stilte meditatie.

Deelnemers krijgen de kans om te ontspannen, hun geest te stillen en hun lichaam te versterken.

Meditatie kan helpen bij het verminderen van stress, het verbeteren van concentratie, het versterken van het immuunsysteem en het verbeteren van de algehele gezondheid.

Na de meditatie sessie krijg je nog de kans om rustig een theetje te drinken, iets te knabbelen en te babbelen met andere gelijkgezinden.

Voor wie?

Onze meditatie avond is voor iedereen die open staat voor een mediatie. Voor personen die graag in een rustige, ontspannen omgeving wil ervaren.

Voor personen die zowel fysieke als mentale rust willen ervaren.

Het is voor iedereen die open staat voor innerlijke transformatie en die graag wil ontdekken wat er in hen leeft

Voor de eerste keer in mijn leven voelde ik me helemaal ontspannen. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Het is voor mij daarom een zeer fijne ervaring geweest. Mij zie je me maandelijks terug ❤️” Bedankt Kelly

Evi T.

Lightbulb

Mediteren kan je begeleiden tot een dieper ontspanning van het gehele lichaam. Dit kan zelf werken tot op uw centrale zenuwstelsel.

Door te mediteren kunnen mensen de symptomen van stress, angst en depressie verminderen, wat hun mentale en fysieke gezondheid kan verbeteren. Daarnaast kan het helpen bij het verminderen van pijn en het verhogen van het welzijn.

Het zorgt ook voor een betere focus en concentratie.

Praktisch

Mediteren? Dat doen we samen in groep 1 keer per maand op een donderdagavond. Doe je mee?

  • Duur: 20u tot 21u30
  • Prijs: 18 euro
  • Locatie: Floraliënlaan 519, 2610 Wilrijk

Wanneer?

data meditatie avond:

  • 15 februari ’24
  • 28 maart ’24
  • 18 april ’24
  • 16 mei ’24
  • 20 juni ’24

Boek hier je meditatie avond.

Annulatie : Indien u niet kunt deelnemen aan de meditatie avond en toch bent ingeschreven, dient u 24u van tevoren telefonisch (bellen of sms) te verwittigen. Bij niet of laattijdig afmelden van afspraken zal avond worden aangerekend.