Webinars over zelfzorg

Webinar “tijd voor transformatie vanuit liefde” met de GEN-techniek

Doe je mee?

Wil je sneller van stress naar rust, kwaad naar liefdevol, mensen sneller vergeven en angsten je leven niet meer de bovenhand laten nemen?

Volg dan mijn webinar “tijd voor transformatie vanuit liefde”  …
Tijdens deze GRATIS webinar vertel ik je over een techniek die ik al meer dan 10 jaar gebruik en geleerd hebt van mijn spirituele leraar. Wil je vanuit liefde en rust in het leven staan of meer in choas en stress leven? Aan u de keuze.

Het mooie aan deze periode of tijd waarin we leven is dat je niet meer moet blijven hangen bij alle trauma die je hebt meegemaakt in mijn leven. Als jij er klaar voor bent dan kan je op eender welk moment jouw leven in eigen handen nemen en verandering brengen.

Zie ik jou tijdens mijn webinar?

Wanneer?

18 maart om 20u!

GRATIS

Schrijf je nu hieronder in!