Wobbelfeestjes voor kinderen

Wat is het?

Wil je een leuk en origineel kinderfeestje geven? Organiseer een wobbelfeestje! Één uur wobbelfun met vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes. Één uur samen sporten op een balansbord, spelen en jezelf uitleven!

Voor wie?

Wobbelfeestjes zijn geschikt voor maximaal 12 kinderen van 3 tot 12 jaar. Zo is de aandacht voor elk kind gelijk! De locatie kan je zelf kiezen: ofwel in onze praktijk, ofwel op verplaatsing. Je kan de praktijk uiteraard ook langer bijboeken voor het delen van taart of cadeaus!

Lightbulb - wobbelfeestjes 2

“Toen we voor de derde verjaardag van onze dochter een eerste feestje wouden organiseren voor de klasgenootjes, zochten we naar een originele activiteit waarbij de kinderen zich konden uitleven, maar waar toch voldoende structuur in zat. We lieten ons oog vallen op een wobbelfeestje bij Lightbulb en hebben hier geen seconde spijt van gehad! Kelly werkte in een leuk thema (en met leuke versiering!) een heerlijke wobbel-les uit waarbij de kinderen zich naar hartenlust konden uitleven. Elk kind mocht zijn wie hij of zij was: kinderen die motorisch wat sterker waren, werden meer uitgedaagd én ze maakte ruimte en tijd voor kinderen die het allemaal net even te spannend vonden. Zowel onze dochter, als de andere kinderen hebben er enorm van genoten!”

– Evelien

Praktisch

Een wobbelfeestje bij je thuis of op verplaatsing? Geen probleem! Let wel: bij verplaatsingen verder dan 20 km (heen en terug) worden er vervoersonkosten in rekening gebracht.

Thuis geen ruimte? Laat het feestje in onze praktijk doorgaan! Wil je langer blijven om cadeautjes of taart te delen? Dan kan je uren bijboeken! (Gelieve zelf toezicht te voorzien na de ‘wobbeluren’.)

Wanneer?

  • Prijs: € 90 per uur voor 6 kinderen + 12 euro per extra kind
  • Locatie:
    • Op verplaatsing zonder of met vervoersonkosten (indien > 20 km heen en terug).
    • In onze praktijk zonder of met extra uur gebruik van de ruimte (€ 20 per extra uur).
  • Aantal personen: maximaal 12 kids

Je feestje boeken? Contacteer me!