21 dagen Challenge: “Begin NU met U”

Wat is het?

Wil jij graag ook een vreugdevol, energiek leven?  Ondanks alle drukte toch kunnen genieten van het leven met overschot aan energie? Ben jij diegene die wat tips en tricks kan gebruiken om veerkrachtig en met een gezonde immuniteit in het leven te staan!  Volg de online workshop ‘21 dagen challenge: “Begin NU met U” bij Lightbulb!

Je ontdekt er:

  • Hoe we onze gedachten kunnen veranderen
  • hoe we rust kunnen vinden in een hectische dag
  • en hoe we onze immuniteit een boost kunnen geven

Maak 21 dagen, tussen de soep en de patatten, een beetje tijd voor jezelf! Met deze luchtige vrolijke challenge.

Elke dag krijg je een filmpje van 15 à 20 minuten dat je kan bekijken op elk moment van de dag.  Daarnaast hebben we 2 collectieve momenten en online coachings met mij.

Je krijgt in deze 21 dagen challenge kennis van vanuit verschillende werkvelden: Apothekersteam komt praten over immuniteit, een Bio-ingenieur/orthomoleculair voedingsdeskundige vertelt ons over suikers en het effect op ons lichaam, een Yogi geeft ons meer info over ademhaling en beweeglijkheid, InneLaureys legt ons uit hoe etherische oliën ons leven aangenamer kunnen maken, enzovoort.

Echt super interessant!

Doe mee! We starten op 2 december

Voor wie?

Voel jij dat het tijd is om aan jezelf te werken? Je staat altijd klaar voor een ander, maar vergeet jezelf daarbij wel eens. Herkenbaar?

Wil jij veerkrachtiger in het leven staan en daarbij de juiste balans vinden?

Of wil jij na het werk en andere huishoudelijke taken of bouwprojecten extra energie over houden? Ben jij iemand die fysiek en mentaal terug veerkrachtig in het leven willen staan en tevens je immuniteit leren optimaliseren?

Dan is deze online challenge gemaakt voor jou!

Praktisch

Start:

We starten op 2 december 2022, dus aarzel niet langer en schrijf hieronder in!

Collectieve online momenten zijn 29 december ’22 om & 9 januari ’23 om 20u (maar data bespreekbaar met groep)

Prijs:

  • <25 j: € 99
  • online lessen met 2 collectieve coachingsessies  199 €
  • NU: 99 euro wegens verandering in het bestaand programma

Grijp deze kans om vreugdevoller en vitaler door het leven te gaan!

Lightbulb - over ons 2

Heb jij er helemaal zin in gekregen en wil je graag tips om vreugdevoller en met een goede immuniteit in het leven te staan!  Volg de online 21 dagen challenge: “Begin NU met U’ bij Lightbulb!  Schrijf je hier in. (Vul in het tekstveld gewoon in “21d challenge” en dan contacteer ik je om je inschrijving te bevestigen.)

Webinar “Vreugdevoller leven & patronen doorbreken”

Twijfel jij nog?

Nog niet zeker of onze 21 dagen online challenge wel iets voor jou is? Wil jij mij eerst beter leren kennen? Of ben je enkel wat tips om verder te kunnen?
Volg dan mijn webinar “Vreugdevoller leven & patronen doorbreken” op …
Daar vertel ik je over hoe jij een instant vrolijker, vrijer leven kan creëren. Een voorsmaakje van onze 21 dagen online challenge, zeg maar. Je krijgt er heel wat interessante informatie op een uurtje tijd.

Maak een uurtje tijd en kom te weten hoe jij energieker, vrijer je kan worden en zo ook bijdraagt aan je eigen gezondheid.

Zie ik jou tijdens mijn webinar?

Wanneer?

 

Prijs?

€ 15 euro btw incl.

Hoe?

Na je inschrijving stuur ik je een betaallink. Nadat je betaald hebt stuur ik je de Zoomlink door waarmee je het webinar live kan volgen. Er worden geen opnames na gestuurd.

Schrijf nu in!

Een uurtje van je tijd om blijer, gezonder en krachtiger door het leven te gaan… waar wacht je nog ? Vul onderstaand je gegevens in en doe mee!

Lightbulb - Kelly jegers 2

Doe jij mee aan ons LIVE webinar “Vreugdevoller leven & patronen doorbreken”?  Schrijf je hier in.
Vul in het tekstveld gewoon in “webinar vreugdevol” en dan contacteer ik je om je inschrijving te bevestigen.