Webinar Go For it! And don’t stop

Webinar Go For it! And don’t stop


Gratis Webinar

20u-20u30

Kelly waarom heb je zoveel energie?! Waar haal je die energie toch van? Tijdens deze webinar deel ik mijn geheim met jullie!

Wil je ook nog energie over hebben voor wat me time en na al die online meetings of een zware werkdag . We hebben allemaal een drukke job of zijn op zoek naar wat levensvreugde. Ik leg je graag uit hoe ik mijn levensvreugde heb gevonden en een elke dag met veel energie mijn dag begin…

Jarenlang had ik een boeiende job, een prachtige man en een schat van een zoon. Maar toch werd ik vaak ziek, had ik geen fut meer om met vrienden af te spreken…Ik wil de het anders aanpakken maar hoe?

Hoe kan je elke dag met super veel plezier opstaan ookal weet je dat je kinderen naar school moeten gebracht worden, de was en de strijk op je staat te wachten, een collega die al van 8u aan het zagen is dat je iets moet afhebben…

En toch energie over houden? dat kan! Ik geef je graag wat handvaten mee❤️

En dat allemaal gratis…

Doe je mee? Schrijf je in via info@lightbulb.be (na het inschrijven krijg je een persoonlijke link voor de zoom meeting-installeer zeker tijdig de app)