Webinar: Vreugdevoller leven & patronen doorbreken

Webinar: Vreugdevoller leven & patronen doorbreken


29 maart 2020

20u-21u

Prijs: 15 euro

 

 

8 jaar geleden begon de zoektocht naar mijn ware IK. Wie ben ik, wat heb ik allemaal meegemaakt in mijn leven, maar ook :”Hoe wil ik verder met mijn leven, wat wil ik bereiken?”


 

Ik voelde me vaak gefrustreerd, niet gehoord. En ik zette dan ook een masker op om dit zo goed mogelijk te verbergen naar de buitenwereld.

 

Ik was altijd de vrolijke goedlachse Kelly, maar na 25 jaar of fake me, voelde ik dat het tijd werd voor verandering.

 

Ik wilde oprecht verdrietig kunnen zijn. Ik wilde niet altijd zo gefrustreerd geraken door collega’s. Ik had genoeg van al die drama.

 

Het werd tijd om meer over mezelf te leren en dieper te gaan in mijn persoonlijke ontwikkeling. De Bachbloemenremedies waren er een grote vaste waarde in. Zij zorgde voor rustige momenten en ik geraakte daardoor sneller in balans.

 

Nadien voelde ik dat ik mentaal sterker werd en sneller moeilijke situaties een plaats leerde geven. Steeds begon ik te snakken naar hoe ik mijn leven zo kan creëeren tot iets MEGA WAUW ALTIJD FIJN- VREUGDEVOL leven.

 

Kan dat? Kon ik dat zelf creëren?

Wel, we zijn nu 8 jaar later en ik zit nog steeds op mijn pad van mijn evolutie en als ik eerlijk mag zijn, wat ik tegenwoordig altijd ben, Ik wil alleen nog maar groeien en een nog fijner leven creëren.

Ik heb miserie gezien, pijn geleden in mijn jeugd, bedrogen geweest,…

Maar al die ervaringen hebben mij gemaakt tot de vrouw die ik nu ben!

MEZELF! En dat is helemaal oké.

Wil jij ook leren hoe je stap per stap vreugdevoller in het leven kan staan? Zie je ook bepaalde patronen terug komen die je wil veranderen?

Krijg tijdens de webinar echt hands on tips die je onmiddellijk in de praktijk kan omzetten voor een vreugdevoller leven. Ik deel mijn ervaringen en mijn levensvisie met jullie omdat ik weet dat dit echt iets is wat we momenteel allemaal kunnen gebruiken.

Die vreugde, voor iedereen.

 

Ciao,

Kelly

Inschrijving webinar