Wobbelen voor bedrijven

Wat is het?

Op zoek naar een leuke work-out voor je collega’s? Tijdens een sessie ‘Wobbelen voor bedrijven’ beweeg je één uur samen op een wobbel of balansbord voor meer fysieke beweging, ontspanning, concentratie en quality time met je team natuurlijk!

Voor wie?

Deze work-out is ideaal geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar een leuke teambuilding, bedrijven die hun werknemers fit willen houden en zaakvoerders die “zo eens iets anders” willen doen voor hun personeel.

Teambuilding wobbelen

Op zoek naar een leuke, originele teambuilding voor je bedrijf? Wat dacht je van een wobbel work-out: een groepssessie van één uur waarbij je samen met je collega’s op een leuke alternatieve manier leert bewegen.

Wobbel @ Work

Op het werk zitten we maar al te vaak in dezelfde houding en bewegen we te weinig. Wil je daar verandering in brengen? Start met Wobbel @ Work: 10 sessies van telkens één uur waarbij je samen met je collega’s sport én plezier beleeft!

Lightbulb - wobbelen bedrijven

Op zoek naar een leuke work-out voor je collega’s? Boek een work-out ‘Wobbelen voor bedrijven’ en sport speels samen op een wobbel. De ideale ontspanning!

Wij helpen je graag met

Wobbelen

Wobbelen is een leuke work-out voor kids, volwassenen en bedrijven waarbij je met een wobbel of balansbord op een speelse manier je lichaamsbewustzijn, concentratie, spierkracht en motoriek leert stimuleren. Pret verzekerd. Ook leuk als teambuilding!

Ergo

Heb je moeite met het uitvoeren van dagelijkse handelingen vanwege een fysieke of mentale beperking? Als ergotherapeut help ik je om zo zelfstandig mogelijk te functioneren in het dagelijkse leven met advies en coaching op maat.

Psychomotoriek

Verloopt de motorische en zintuiglijke ontwikkeling van je kind stroef, bijvoorbeeld door leerstoornissen, faalangst, lage concentratie of een laag zelfbeeld? Lightbulb biedt psychomotorische therapie op maat om de ontwikkeling en beweging van je kind te stimuleren.

Bachbloesem

Nemen je emoties vaak de bovenhand, waardoor je moeilijk kan functioneren, werken en/of slapen? Kamp je met gevoelens van kwaadheid of angst? Dankzij bachbloesem therapie word je je emoties weer de baas!