Wobbelen

Kids

Wil jij je zoontje of dochtertje speels leren bewegen en zijn of haar motorische ontwikkeling stimuleren? Sport samen met je kind in kleine groep tijdens een sessie ‘Wobbelen voor kids’. Geschikt voor kids van 2,5 tot 12 jaar!

Volwassenen

Wobbelen is een work-out voor je hele lichaam waarbij je je evenwicht, lichaamsbewustzijn en focus vergroot. Lightbulb organiseert algemene sessies voor volwassenen, maar ontdek ook zeker onze wobbelsessies voor jonge moeders om terug fit te worden!

Bedrijven

Op zoek naar een leuke work-out voor je collega’s? Ontdek wobbelen als beweegmomentje of teambuilding voor je bedrijf! Sport samen met je collega’s op een wobbel voor meer fysieke beweging, ontspanning, concentratie en quality time met je team natuurlijk!

Wat is wobbelen?

Lightbulb - wobbelen 3

Wil jij op een speelse manier je evenwicht en lichaamsbewustzijn verbeteren? Ontdek ‘wobbelen’: een leuke full-body work-out voor jong en oud op een wobbel, wiebel- of balansbord! Iedereen die zelfstandig zijn of haar evenwicht kan bewaren kan deelnemen. Je leert op heel andere manieren bewegen. Allerlei leuke activiteiten en spelplezier verzekerd!

Wij helpen je graag met

Wobbelen

Wobbelen is een leuke work-out voor kids, volwassenen en bedrijven waarbij je met een wobbel of balansbord op een speelse manier je lichaamsbewustzijn, concentratie, spierkracht en motoriek leert stimuleren. Pret verzekerd. Ook leuk als teambuilding!

Ergo

Heb je moeite met het uitvoeren van dagelijkse handelingen vanwege een fysieke of mentale beperking? Als ergotherapeut help ik je om zo zelfstandig mogelijk te functioneren in het dagelijkse leven met advies en coaching op maat.

Psychomotoriek

Verloopt de motorische en zintuiglijke ontwikkeling van je kind stroef, bijvoorbeeld door leerstoornissen, faalangst, lage concentratie of een laag zelfbeeld? Lightbulb biedt psychomotorische therapie op maat om de ontwikkeling en beweging van je kind te stimuleren.

Bachbloesem

Nemen je emoties vaak de bovenhand, waardoor je moeilijk kan functioneren, werken en/of slapen? Kamp je met gevoelens van kwaadheid of angst? Dankzij bachbloesem therapie word je je emoties weer de baas!