Wobbelen voor kinderen

Wat is het?

Tijdens een sessie ‘Wobbelen voor kids’ beweeg je speels samen met je oogappel op een ‘wobbel’ of ‘balansbord’ voor kinderen. Ideaal voor de motorische ontwikkeling! Je kind leert spelen én bewegen in kleine groep, op een plek waar tijd en ruimte is om te leren.

Voor wie?

‘Wobbelen voor kids’ is een speelse vorm van bewegen en sporten voor zelfs de allerkleinsten, dit in onze praktijk of bij jou op locatie als kinderfeestje. De wobbelsessies zijn geschikt voor kinderen van 2,5 jaar tot 12 jaar. Van harte welkom!

Wobbelfun

‘Wobbelfun’ voor kinderen combineert evenwichtsoefeningen op een balansbord en samen leren spelen. Een les wobbelfun biedt een mooie balans tussen enerzijds fun en beweging en anderzijds samenhorigheid, verbinding met je lichaam en rust!

IMG_8285_web

Wobbel sense kamp

Ben je op zoek naar een leuk kamp voor je kind? Elke vakantie organiseren we een mega cool wobbel kamp voor kinderen van 4 jaar tot en met 8 jaar. 3 dagen speelplezier in kleine groep!

Wobbelfeestjes

Wil je een leuk en origineel kinderfeestje geven? Organiseer een wobbelfeestje! Één uur wobbelfun met vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes. Één uur samen sporten, spelen en jezelf uitleven!

“Onze dochter heeft genoten van de wobbelfun! Super hoe je elke week een ander verhaal en parcours in elkaar stak. We komen zeker nog eens een reeks doen!”

An T.

Lightbulb - wobbelen voor kinderen 2

“Ik kwam met mijn dochtertje Renée naar de wobbelfun. Ze was toen 2,5 jaar. Voor die leeftijd is er maar een beperkt aanbod van sport of bewegingsactiviteiten. Wij waren dus vooraf al erg enthousiast over het aanbod. De reeks zelf was zowel voor haar als voor mij erg prettig om te volgen. Na de reeks hebben we dan zelf een wobbelbord gekocht. Zij gebruikt het een jaar later nog steeds als turnbord en mijn zoon van 6 als knikkerbord. Dat het bord er mooi uitziet en niet misstaat in je interieur is ook mooi meegenomen. 😉 Dus… dikke merci voor de fijne workshop en doe zo voort zou ik het zeggen!”

– Margot H.

Wij helpen je graag met

Wobbelen

Wobbelen is een leuke work-out voor kids, volwassenen en bedrijven waarbij je met een wobbel of balansbord op een speelse manier je lichaamsbewustzijn, concentratie, spierkracht en motoriek leert stimuleren. Pret verzekerd. Ook leuk als teambuilding!

Ergo

Heb je moeite met het uitvoeren van dagelijkse handelingen vanwege een fysieke of mentale beperking? Als ergotherapeut help ik je om zo zelfstandig mogelijk te functioneren in het dagelijkse leven met advies en coaching op maat.

Psychomotoriek

Verloopt de motorische en zintuiglijke ontwikkeling van je kind stroef, bijvoorbeeld door leerstoornissen, faalangst, lage concentratie of een laag zelfbeeld? Lightbulb biedt psychomotorische therapie op maat om de ontwikkeling en beweging van je kind te stimuleren.

Bachbloesem

Nemen je emoties vaak de bovenhand, waardoor je moeilijk kan functioneren, werken en/of slapen? Kamp je met gevoelens van kwaadheid of angst? Dankzij bachbloesem therapie word je je emoties weer de baas!