Wobbelen voor volwassenen

Wat is het?

‘Wobbelen voor volwassenen’ is een full body work-out in kleine groep aan de hand van een wobbel. Een wobbel is een ‘balansbord’ waarmee je op een alternatieve manier leert bewegen om zo je evenwicht, lichaamsbewustzijn en focus te vergroten.

Voor wie?

Deze full-body work-out is ideal geschikt voor volwassen mannen en vrouwen (18+) die rugondersteunende oefeningen wensen en kersverse mama’s. Bij kersverse mama’s is er speciale aandacht voor het weer fit worden na de bevalling.

Algemene wobbel work-out

De algemene wobbel work-out is een beweegsessie voor je hele lichaam. Bij iedere oefening maak je speels gebruik van een wobbel of balansbord. Zo verbeter je je focus, evenwicht en concentratie op je eigen tempo. Verder bouw je tijdens deze 4 sessies extra spierkracht op!

Wobbelen voor jonge moeders

Ben je een kersverse mama en wil je je lichaam op jouw tempo terug fit maken en energie geven? Boek een work-out ‘wobbelen voor jonge moeders’! Tijdens deze wobbel work-out op maat train je onder meer je bekkenbodemspieren en verhelp je bekkeninstabliliteit.

Lightbulb - wobbelen volwassenen 2

“Superleuke work-out gegeven door Kelly. Wat een energieke madam! Ik raad het iedereen aan om het eens uit te proberen.” 😊

– Nathalie DR

Wij helpen je graag met

Wobbelen

Wobbelen is een leuke work-out voor kids, volwassenen en bedrijven waarbij je met een wobbel of balansbord op een speelse manier je lichaamsbewustzijn, concentratie, spierkracht en motoriek leert stimuleren. Pret verzekerd. Ook leuk als teambuilding!

Ergo

Heb je moeite met het uitvoeren van dagelijkse handelingen vanwege een fysieke of mentale beperking? Als ergotherapeut help ik je om zo zelfstandig mogelijk te functioneren in het dagelijkse leven met advies en coaching op maat.

Psychomotoriek

Verloopt de motorische en zintuiglijke ontwikkeling van je kind stroef, bijvoorbeeld door leerstoornissen, faalangst, lage concentratie of een laag zelfbeeld? Lightbulb biedt psychomotorische therapie op maat om de ontwikkeling en beweging van je kind te stimuleren.

Bachbloesem

Nemen je emoties vaak de bovenhand, waardoor je moeilijk kan functioneren, werken en/of slapen? Kamp je met gevoelens van kwaadheid of angst? Dankzij bachbloesem therapie word je je emoties weer de baas!