Meditatie avond  🧘‍♀️ 

Wat is het?

Onze meditatie avond is een gelegenheid waar mensen samenkomen om te mediteren.

De avond kan bestaan uit verschillende meditatietechnieken zoals mindfulness, ademhalingsoefeningen, visualisaties, mantra‘s of stilte meditatie.

Deelnemers krijgen de kans om te ontspannen, hun geest te stillen en hun lichaam te versterken.

Meditatie kan helpen bij het verminderen van stress, het verbeteren van concentratie, het versterken van het immuunsysteem en het verbeteren van de algehele gezondheid.

Na de meditatie sessie krijg je nog de kans om rustig een theetje te drinken, iets te knabbelen en te babbelen met andere gelijkgezinden.

Voor wie?

Onze meditatie avond is voor iedereen die open staat voor een mediatie. Voor personen die graag in een rustige, ontspannen omgeving wil ervaren.

Voor personen die zowel fysieke als mentale rust willen ervaren.

Het is voor iedereen die open staat voor innerlijke transformatie en die graag wil ontdekken wat er in hen leeft

Lightbulb

E.T- “Voor de eerste keer in mijn leven voelde ik me helemaal ontspannen. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Het is voor mij daarom een zeer fijne ervaring geweest. Mij zie je me maandelijks terug ❤️” Bedankt Kelly

Wij helpen je graag met

Wobbelen

Wobbelen is een leuke work-out voor kids, volwassenen en bedrijven waarbij je met een wobbel of balansbord op een speelse manier je lichaamsbewustzijn, concentratie, spierkracht en motoriek leert stimuleren. Pret verzekerd. Ook leuk als teambuilding!

Ergo

Heb je moeite met het uitvoeren van dagelijkse handelingen vanwege een fysieke of mentale beperking? Als ergotherapeut help ik je om zo zelfstandig mogelijk te functioneren in het dagelijkse leven met advies en coaching op maat.

Psychomotoriek

Verloopt de motorische en zintuiglijke ontwikkeling van je kind stroef, bijvoorbeeld door leerstoornissen, faalangst, lage concentratie of een laag zelfbeeld? Lightbulb biedt psychomotorische therapie op maat om de ontwikkeling en beweging van je kind te stimuleren.

Bachbloesem

Nemen je emoties vaak de bovenhand, waardoor je moeilijk kan functioneren, werken en/of slapen? Kamp je met gevoelens van kwaadheid of angst? Dankzij bachbloesem therapie word je je emoties weer de baas!