Over ons

Wat doen we?

Wist je dat je je hersenen blijvend kan activeren? Ze zijn immers elastisch: elke vorm van advies, skills, input of ‘anders kijken naar jezelf’ vanuit denkpatronen kan je hersenen stimuleren om zo je leven lichter te maken.

En daar helpt ergotherapiepraktijk Lightbulb in Wilrijk je graag bij! Als ergotherapeut stimuleer ik jou en je dierbaren onder meer met cognitieve training, fijn-motorische training en bachbloesem consultaties om weer helemaal in jullie eigen kracht te staan!

Voor wie?

Lightbulb helpt kids, volwassenen én bedrijven. Denk aan kinderen die moeite hebben met schrijven en/of zich concentreren. Kinderen die moeilijkheden ondervinden of niet kunnen stilzitten op school.

Verder ondersteun ik parkinsonpatiënten die zichzelf cognitief en motorisch willen blijven stimuleren. Tot slot help ik ook volwassenen die ergonomisch advies willen om rug- en andere klachten te verlichten, thuis en op het werk.

“Bij Kelly voel je je altijd welkom, want ze is altijd vrolijk en spontaan. Je voelt je er niet als een probleem, maar ze werkt wel heel oplossingsgericht en met een heel persoonlijke aanpak. Ze heeft engelengeduld!

Magteld

Lightbulb - over ons 2

Toen ik een studiekeuze moest maken, stond ergotherapie me op het lijf geschreven. Mensen helpen om terug in hun eigen kracht te staan? Dat is volgens mij het mooiste wat je als ergotherapeut kan doen.

Heb jij moeite om je dagelijkse activiteiten uit te voeren door een tijdelijke of blijvende beperking? Fysiek, mentaal of emotioneel? Samen gaan we efficiënt én creatief op zoek naar oplossingen en therapieën om je levenskwaliteit te verbeteren.

Wij helpen je graag met

Wobbelen

Wobbelen is een leuke work-out voor kids, volwassenen en bedrijven waarbij je met een wobbel of balansbord op een speelse manier je lichaamsbewustzijn, concentratie, spierkracht en motoriek leert stimuleren. Pret verzekerd. Ook leuk als teambuilding!

Ergo

Heb je moeite met het uitvoeren van dagelijkse handelingen vanwege een fysieke of mentale beperking? Als ergotherapeut help ik je om zo zelfstandig mogelijk te functioneren in het dagelijkse leven met advies en coaching op maat.

Psychomotoriek

Verloopt de motorische en zintuiglijke ontwikkeling van je kind stroef, bijvoorbeeld door leerstoornissen, faalangst, lage concentratie of een laag zelfbeeld? Lightbulb biedt psychomotorische therapie op maat om de ontwikkeling en beweging van je kind te stimuleren.

Bachbloesem

Nemen je emoties vaak de bovenhand, waardoor je moeilijk kan functioneren, werken en/of slapen? Kamp je met gevoelens van kwaadheid of angst? Dankzij bachbloesem therapie word je je emoties weer de baas!